7 Units vol mogelijkheden…

Bent u docent op het MBO of werkzaam als trainer, zoek dan niet verder! Dit is hét platform voor lesmateriaal en handige tools op het gebied van ondernemerschap.

 

Op deze website vindt u 7 units over ondernemerschap en het opstarten van een eigen bedrijf. Alle units worden ondersteund door praktische leeractiviteiten, video’s, case studies en vragen & antwoorden. Alle materialen op het platform zijn gratis beschikbaar.

 

De Ent-teach cursus is modulair opgezet. Dat wil zeggen: de cursus is van start tot eind te gebruiken, maar het is ook mogelijk om units of leeractiviteiten afzonderlijk te doen.

 

Ent-teach stimuleert ondernemend onderwijs op MBO scholen en incubators door praktische lesmaterialen en hulpmiddelen aan te bieden die studenten inspireren en motiveren. Met behulp van Ent-teach leren studenten op een praktische en uitdagende manier, werken ze aan hun competenties en worden ze bewust gemaakt van de concrete mogelijkheden een eigen bedrijf te beginnen.

 

Veel plezier met het lesmateriaal, we horen graag wat u er van vindt!

 

Erna van der Werff en Frank Hiddink

Ent-teach Project Management

Business Development Friesland
Emmakade 59A  Leeuwarden
058 845 8045

e.vanderwerff(at)bdfriesland.nl 

f.hiddink(at)bdfriesland.nl

EN NL - ES - CAT - EL - PL


Ent-teach- Entrepreneurship Teaching - project code 2011-1-NL1-LEO05-05202. Dit project werd gefinancierd met de steun van de Europese Commissie via het Leonardo da Vinci - Lifelong Learning Programme. Deze publicatie geeft de mening van de auteur weer, en de Commissie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor elk gebruik ervan met de informatie die erin is vervat.