Competenties

Competenties welke verbonden zijn met de Learning Activities

Leren op basis van competenties is een aanpak die meer gericht is op het onderwijzen en het leren van concrete vaardigheden en niet meer zozeer gericht is op het abstracte leren. Bij deze benadering van competentiegericht leren heeft de docent een assisterende rol. De leerling werkt zelfstandig en daar waar nodig biedt de docent een helpende hand. Voorbeelden van Competenties zijn Samenwerken, Presenteren en Analyseren.

 

De drie belangrijkste Competenties worden in stempels weergegeven op de eerste pagina van iedere Learning Activity. Er is ook een overzicht beschikbaar op de website waarin alle 25 Competenties in detail staan beschreven.

 

 

Download hier de PDF

Competenties
Competentie Uitleg NL.pdf
Adobe Acrobat Document 1.1 MB

EN NL - ES - CAT - EL - PL


Ent-teach- Entrepreneurship Teaching - project code 2011-1-NL1-LEO05-05202. Dit project werd gefinancierd met de steun van de Europese Commissie via het Leonardo da Vinci - Lifelong Learning Programme. Deze publicatie geeft de mening van de auteur weer, en de Commissie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor elk gebruik ervan met de informatie die erin is vervat.